Töttörööllä assariharjoittelija haussa!

Oletko oma-aloitteinen, utelias ja positiivinen tyyppi, jolla on hommat ja sanat hallussa? Entä onko asenne ja tiimityöskentelytaidot kohdillaan? Hyvä, jatketaan.

Lisätään taidoista vielä ainakin digiymmärrys, taloushallinnon järjestelmät, Office-ohjelmat, enkun ja ruotsin kieli, ajokortti – ja voilá, olet juuri se mitä etsimme. Tositarkoituksella.

Me tarjotaan kivat työkaverit, rento meininki ja näköalapaikka Suomen ainoassa kotimaisessa YouTube-videoverkostossa. Työnkuvaan kuuluvat erilaiset toimistoaskareet ja tuotannoissa avustaminen tarpeen vaatiessa. Töttöröö Network toteuttaa kaupallisia YouTube-sisältöihin perustuvia sosiaalisen median kampanjoita yhdessä tubettajiensa kanssa. Verkostomme koostuu kotimaisista huippunimistä kuten Duudsonit, Justimus, Lakko, Mariiveronica ja Stunt Freaks Team. Kanavillamme on yhteensä yli miljoona YouTube-tilaajaa ja meillä on ollut ilo toteuttaa kampanjoita muun muassa Tuplan, Philipsin, Samsungin ja Valion kanssa.

Hommat alkavat pikimmiten ja harjoittelujakso kestää kolmesta kuuteen kuukautta. Palkkioksi on tarjolla 1 000 €/kk.

Jos kiinnostuit, vapaa hakemus, CV ja kuva ois kiva! Ne voit toimittaa 15.6. mennessä osoitteeseen sanna.rousi@tottoroo.fi. Lisätietoa voit kysellä puhelimitse Sannalta, 050 400 5423.

Innokkain terkuin,
Töttöröö-tiimi