Haemme tiimiimme diginatiivia myyntivastaavaa!

Oletko oma-aloitteinen ja utelias myynnin ammattilainen? Onko hommat ja sanat hallussa, asenne ja tiimityöskentelytaidot kohdillaan? 

Hyvä. Kannattaa hakea meille töihin!

Tarjoamme kasvupaikan Suomen ainoan kotimaisen YouTube-videoverkon myyntivastaavana. Loistavan meiningin ja osaavan tiimin lisäksi saat meillä aidon mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää strategista myyntiä taatusti inspiroivassa ympäristössä.

Töttöröö Network toteuttaa YouTube-vetoisia sosiaalisen median sisältömarkkinointikampanjoita sekä live-keikkoja. Verkostomme koostuu kotimaisista huippunimistä kuten Duudsonit, Justimus, Lakko, Mariieveronica ja Stunt Freaks Team. Toimintaamme ja referensseihimme voit tutustua lisää täältä: töttöröö.fi

Edellytämme sinulta myyntikokemusta, digiymmärrystä ja positiivista otetta työhön. Omaathan lisäksi sujuvan enkun kielitaidon sekä ajokortin.

Hommat alkavat pikimmiten! Odotamme jo innolla vapaamuotoista hakemustasi ja ansioluetteloasi. Tarpeen tullen voit soittaa tiistaina 10.11. tai 17.11 klo 15-16 välillä. Hakuaika päättyy 30.11.

Yhteys:
Sanna Rousi
Vastaava tuottaja
Töttöröö Network Oy Ltd
+358 50 400 5423
sanna.rousi@tottoroo.fi
www.töttöröö.fi