Markkinointi- ja tuotantoassistentti haussa!

Oletko oma-aloitteinen, tarkka ja iloinen tyyppi, jolla on hommat hanskassa? Entä onko asenne ja tiimityöskentelytaidot priimaa? Tästä on hyvä lähteä.

Lisätään vielä palava kiinnostus digimaailmaa kohtaan, taito hallita samanaikaisesti useampia lukuja ja asioita jämptillä otteella, niin alat kuulostaa potentiaaliselta markkinointi- ja tuotantoassarilta Töttöröölle!

Me tarjotaan kivat työkaverit, rento meininki ja ainutlaatuinen kasvupaikka kotimaisessa YouTube-videoverkostossa. Monipuoliseen assarin työnkuvaan kuuluvat erilaiset toimistohommat ja tuotannoissa sekä kampanjoiden raportoinnissa avustaminen.

Töttöröö Network toteuttaa uudenlaista sosiaalisen median sisältömarkkinointia ja live-tapahtumia sekä kiertueita YouTube-talenttiensa kanssa. Verkosto koostuu kotimaisista huippunimistä kuten Duudsonit, Justimus, Lakko, Mariieveronica ja Stunt Freaks Team.

Mikäli sydämessä sykähti, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen sanna.rousi@tottoroo.fi 11.4. mennessä! Jos jokin jäi askarruttamaan, voit myös soittaa Sannalle 050 4005423.

Edellytämme korkeakoulututkintoa ja ajokorttia. Oikea henkilö palkataan pikimmiten ja työsuhde voi olla vakituinen tai määräaikainen.