Uudet kuviot!

Töttöröön pesue kasvaa vauhdilla. Viimeisten kuukausien aikana se on täydentynyt rautaisilla tuotannon ammattilaisilla, joilla asennetta piisaa.

Uusi live-tuottajamme Lauri on kovan luokan muusikko ja tapahtumatuottaja. Hänellä on vuosien kokemus Kulttuuritalon monipuolisista tapahtumatuotannoista ja hän on ehtinyt vaikuttaa myös Flow Festivalin, Slushin ja Lux Helsingin tuotannoissa. Töttörööllä Lauri sai heti lautaselleen TubeTour -kiertueen, jonka startin hän ja live-myyjämme Joona Kettunen ovat viime viikkoina tarjoilleet taidokkaasti täysille tapahtuma-areenoille.

Nina sen sijaan hyppäsi mukaan sisältömarkkinoinnin tuotantoremmiin OP:n markkinointiasiantuntijan tehtävistä. Joogaguru Nina on liidannut sponsorointikuvioita sekä tapahtumatuotantoja vuosien ajan. Töttöröön tiimiä Nina hellii tarttuvan naurunsa lisäksi suunnittelu- ja tuotantotaidoillaan. Namaste!

Myös tuotanto-assari ja multitalentti Jere on pysyvästi pesiytynyt Töttörööläiseksi. Monissa hommissa uitetusta valtiotieteiden kandista on puolessa vuodessa kasvanut data-raportoinnin ja live-tuotantojen korvaamaton tekijä.

Tuttu tekijäjoukko ja uudet tulokkaat eivät enää mahtuneet rakkaan Rabbit Filmsin huomaan ja nyt on muuttotalkoiden aika. Tästä lähtien meitä moikkaamaan voi tulla Bulevardille, Ruttopuiston kupeeseen.

Eli eikun kevättä kohti! Skål! Cin cin! Cheers!