Haussa tuottaja Töttöröön sisältömarkkinoinnin tiimiin!

Etsimme tiimiimme skarppia, uteliasta ja positiivista tyyppiä, jolla pysyy projektit poikkeuksetta hyppysissä.

Tärkein tehtäväsi on huolehtia herkeämättä YouTubessa ja muissa artistiemme some-kanavissa toteutettavista kaupallisista kumppanuuksista. Vastaat nimettyjen yksilöllisesti räätälöityjen kaupallisten kumppanuuksien aikataulutuksesta, toteutuksesta ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Lisäksi osallistut muun muassa kumppanuuksien suunnitteluun sekä viestinnän tehtäviin, kuten tiedottamiseen.

Tuotantojen tekninen toteutus on artisteillamme hallussa, sinulta toivomme sen sijaan erinomaista koordinointitaitoa, vankkaa viestinnän osaamista sekä palavaa kiinnostusta online-sisältöjä kohtaan. Lisäksi tarvitset saumattomat tiimityöskentelytaidot, poikkeuksellisen oma-aloitteisen otteen tekemiseen ja sujuvan kirjallisen sekä suullisen ilmaisutaidon. Edellytämme korkeakoulututkintoa ja aiempaa työkokemusta viestinnän, median tai markkinoinnin parista.

Me tarjoamme huiput työkaverit, rennon meiningin ja taatusti ainutlaatuisen kasvupaikan kotimaisessa YouTube-videoverkostossa. Töttöröö Network toteuttaa monipuolista sosiaalisen median sisältömarkkinointia ja live-tapahtumia sekä kiertueita YouTube-talenttiensa kanssa. Verkosto koostuu kotimaisista huippunimistä kuten Duudsonit, Justimus, Lakko, Mariieveronica ja Stunt Freaks Team.

Jos sydämessäsi sykähti, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 26.10. mennessä, osoitteeseen sanna.rousi@tottoroo.fi, 050 4005423.

Oikea henkilö palkataan pikimmiten ja työsuhde voi olla vakituinen tai määräaikainen.

Kuva: Jussi Ratilainen