Casey Neistat (US) esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa!

Maailmanluokan YouTube-tekijä Casey Neistat saapuu Suomeen huhtikuussa. Yhdysvaltalainen Neistat tähdittää ensimmäistä online-videoon keskittyvää FOOM (Future of Online Video & Media) FEST tapahtumaa, joka pidetään 27.–29.4.2017 Helsingin Kaapelitehtaalla. Hän esiintyy 27.4. videon ammattitekijöille ja suunnittelijoille tarkoitetussa FOOM PRO -tapahtumassa sekä harrastajille kohdistetussa FOOM FEST -päivässä 28.4.

Lisäksi Neistat tähdittää samana viikonloppuna PING Helsinki Business Festival -sisältömarkkinointitapahtumaa. FOOM ja PING Helsinki ovat yhdessä luoneet Helsinki Content Marketing Weekin, jonka missio on tuoda esille Suomessa tehtävä maailmanluokan sisältömarkkinointiosaaminen.

FOOM tarjoaa konkreettisia näkökulmia online-videoon sekä ennakoi tulevaisuuden videokuvaa. Puhujat ja panelistit koostuvat kansainvälisistä ja kotimaisista huippuosaajista. Tapahtuma toteutetaan YouTubae-videoverkosto Töttöröö Networkin sekä ohjelmatoimisto Fullsteam Agencyn yhteistyönä.
Idea tapahtumasta on ollut tekeillä jo vuosien ajan, kertoo Töttöröö Networkin toimitusjohtaja Joona Haatainen: “Online-videoon keskittyvälle maailmanluokan tekijöiden ryhdittämälle tapahtumalle on ollut huutava tarve. Huhtikuussa voimme tarjota videon suunnittelijoille ja tekijöille inspiroivaa, ajassa kiinni olevaa konkreettista tietotaitoa.”

Neistatin lisäksi lauteilla tullaan näkemään muun muassa Emmy-palkittu VR-tuotantoon erikoistunut ohjaaja Neil Mandt, uraauurtava mainos- ja elokuvaohjaaja Lauri Laukkanen, media-ammattilainen Eevamaria Vassinen, Duudsoneiden Jarno Laasala sekä elokuva-alan moniosaaja Timo Vuorensola. Luonnollisesti tapahtumassa esiintyy myös laaja kirjo suomalaisia huipputubettajia, kuten Lakko, Herbalisti, Mansikkka ja Justimusfilms.

Neistatin YouTube-videon taustalla nähtiin hiljattain Lapin maisemat. Muutamassa päivässä drone-videota katsottiin yli kuusi miljoonaa kertaa. Neistat ei ole kuitenkaan aiemmin esiintynyt Suomessa.

Kahden päivän Early Bird FOOM FEST liput 34 € ja FOOM PRO tapahtuman liput 239 € (sis. alv 24%)!

Liput: Lippu.fi

Lisätietoja tapahtumasta www.foom.fi