Haussa kaksi uutta Töttörööläistä!

Meillä on nyt haussa johdon assari ja taloushallinnon moniosaaja

EXECUTIVE ASSISTANT 

Etsimme johdon toiminnan tueksi täsmällistä, uteliasta ja positiivista tyyppiä, jolla on kynä ja sana sujuvasti hallussa.

Monipuoliset tehtäväsi keskittyvät pääasiassa tiedottamiseen, some-tekemiseen, toimiston arjen koordinointiin sekä online-talenttien kontaktointiin. Toimit toimitusjohtajan sekä operatiivisen johtajan oikeana kätenä ja pääset oma-aloitteisesti  osallistumaan moninaisiin viestinnän tehtäviin.

Toivomme sinulta palavaa kiinnostusta online-sisältöjä kohtaan. Lisäksi tarvitset saumattomat tiimityöskentelytaidot, poikkeuksellisen oma-aloitteisen otteen tekemiseen ja sujuvan kirjallisen sekä suullisen ilmaisutaidon. Edellytämme lisäksi sujuvaa ruotsin ja englannin kielitaitoa sekä aiempaa työkokemusta markkinointiviestinnän tehtävistä.

Me tarjoamme huiput työkaverit, rennon meiningin ja taatusti ainutlaatuisen kasvupaikan kotimaisessa YouTube-videoverkostossa. Töttöröö Network toteuttaa monipuolista sosiaalisen median sisältömarkkinointia ja live-tapahtumia sekä kiertueita YouTube-talenttiensa kanssa. Verkosto koostuu kotimaisista huippunimistä kuten Duudsonit, Justimus, Lakko, Mariieveronica ja Stunt Freaks Team.

Sykähtikö sydämessä? Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 7.3. osoitteeseen sanna.rousi@tottoroo.fi. Lisätietoja voit kysellä  28.2. tai 3.3. klo 12-16 numerosta 050 4005423. Oikea henkilö palkataan pikimmiten ja työsuhde on vakituinen.
——-

 

CFO (Chief Financial Officer)

Haemme tiimiimme myös kokenutta taloushallinnon ammattilaista, jolta ei asennetta puutu.

Haemme tiimiimme monissa tilanteissa koulittua, energistä ja liiketoiminnan jatkuvasta kehittämisestä kiinnostunutta taloushallinnon ammattilaista.  Vastuullasi on yrityksen on yrityksen talous-, henkilöstö- ja tietohallinto kokonaisuudessaan. Työsi sisältää sekä sisäistä että ulkoista kirjanpitoa ja prosessien jatkuvaa kehittämistä. Kontaktit, media-alan tuntemus sekä kokemus kansainvälisistä yritysprosesseista ovat ehdotonta plussaa.

Toivomme sinulta positiivista ja uteliasta asennetta sekä proaktiivista otetta tekemiseen. Lisäksi tarvitset saumattomat tiimityöskentelytaidot sekä sujuvan kirjallisen ja suullisen ilmaisutaidon. Edellytämme alan tutkintoa sekä aiempaa työkokemusta (vähintään 4 vuotta) taloushallinnon parista.

Me tarjoamme huiput työkaverit  ja taatusti ainutlaatuisen näköalapaikan kotimaisessa huimaa vauhtia kasvavassa YouTube-videoverkostossa. Töttöröö Network toteuttaa monipuolista sosiaalisen median sisältömarkkinointia ja live-tapahtumia sekä kiertueita online-talenttien kanssa.

Kuulostaako paikka omalta? Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään  29.03.2017 osoitteeseen sanna.rousi@tottoroo.fi. Lisätietoja voi kysellä  28.2., 3.3. tai 16.3. klo 12-16 numerosta 050 4005423. Oikea henkilö palkataan pikimmiten ja työsuhde on vakituinen.

 

Terkuin,

Töttöröön tiimi