Haemme tiimiimme kokenutta myynnin ammattilaista vastaamaan kanaviemme mainosmyynnistä

SALES MANAGER, DIGITAL ADS

Oletko kokenut digitaalisten mediaratkaisujen myyjä? Onko online-videokenttä hallussa, asenne ja tiimityöskentelytaidot kohdillaan?

Tarjoamme sinulle kasvupaikan Suomen johtavan YouTube-videoverkon mainosmyynnin vastaavana. Toimit sisältömyynnin ja digispesialistin kanssa tiiviissä yhteistyössä ja vastaat itsenäisesti Töttöröön mediainventaarin kaupallistamisesta. Vastuullasi on Adwordsin tarjoamien mainosratkaisujen myyminen kaikkiin YouTube-kanaviimme, jotka tällä hetkellä keräävät yhteensä 25 miljoonaa katselua kuukausittain. Lisäksi tehtävänäsi on Töttöröön muiden digitaalisten mainosratkaisujen konseptointi ja myynti.

Loistavan meiningin ja osaavan tiimin lisäksi saat meillä aidon mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää strategista myyntiä inspiroivassa ympäristössä. Töttöröö Network toteuttaa live-keikkoja ja kiertueita sekä YouTube-vetoisia sosiaalisen median sisältömarkkinointikampanjoita asiakkaille kuten Silja Line, Elisa ja OnePlus. Verkostomme koostuu kotimaisista huippunimistä kuten Justimus, Lakko, Mariieveronica ja Stunt Freaks Team.

Edellytämme sinulta koulutusta median, markkinoinnin tai myynnin parista. Dataohjautuva monimediasuunnittelu on sinulle tuttua puuhaa ja lisäksi sinulla on mediatoimistosuhteet hallussa. Omaat vahvan kokemuksen digitaalisten mediaratkaisujen myynnistä sekä ymmärrystä online-videon parista. Tekemiseen toivomme ennen kaikkea intohimoista ja oma-aloitteista otetta.

Tarjoamme kokoaikaisen työn ja kannustavan palkkamallin.

Hommat alkavat pikimmiten! Odotamme innolla vapaamuotoista hakemustasi ja ansioluetteloasi. Hakuaika päättyy 17.4. Yhteys: sanna.rousi@tottoroo.fi