Diginatiivi markkinoinnin osaaja! Etsimme sinua.

Analysoitko some-lukuja sujuvasti? Oletko tottunut suunnittelemaan luovia kokonaisuuksia? Entä liidaamaan projekteja? Täydellistä.

Töttöröö etsii skarppia tyyppiä digimedia-suunnittelijan ja -tuottajan tehtäviin. Tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa vaikuttajamarkkinointia YouTubessa ja muissa some-alustoissa. Lisäksi olet tiiviisti mukana online videoon keskittyvien mediaratkaisujen konseptoinnissa. Tunnet Adwordsin ja Facebookin tarjoamat mainosratkaisut kuin omat taskusi.

Työssäsi toimit yhteistyössä tuotanto- ja myyntitiimimme sekä tubettajien kanssa. Vastaat nimettyjen yksilöllisesti räätälöityjen kaupallisten kumppanuuksien suunnittelusta, aikataulutuksesta, toteutuksesta ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Sisältömarkkinoinnin tuotantojen toteutus on artisteillamme hallussa, sinulta toivomme sen sijaan erinomaista koordinointitaitoa, vankkaa markkinointiviestinnän osaamista sekä palavaa kiinnostusta online-videosisältöjä kohtaan. Lisäksi tarvitset saumattomat tiimityöskentelytaidot, poikkeuksellisen oma-aloitteisen otteen tekemiseen ja sujuvan kirjallisen sekä suullisen ilmaisutaidon. Edellytämme aiempaa työkokemusta digi-median parista sekä sitoutunutta ja särmää asennetta artistien kanssa toimimiseen.

Me tarjoamme huiput työkaverit, rennon meiningin ja taatusti ainutlaatuisen kasvupaikan kotimaisessa YouTube-videoverkostossa. Töttöröö Network toteuttaa monipuolista sosiaalisen median sisältömarkkinointia ja live-tapahtumia sekä kiertueita YouTube-talenttiensa kanssa. Verkosto koostuu kotimaisista huippunimistä kuten Duudsonit, Justimus, Lakko, Mariieveronica ja Stunt Freaks Team.

Jos sydämessäsi sykähti, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 22.9. mennessä, osoitteeseen sanna.rousi@tottoroo.fi, 050 4005423.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde voi olla vakituinen tai määräaikainen.