Töttöröö on nyt Troot! Ja laajentaa Ruotsiin.

Me ollaan nyt Troot Network! Avattiin Tukholmaan toimisto ja lisäksi palkattiin pääkonttorille joukko huippuosaajia. Toiminnan fokus säilyy ennallaan, mutta jatkossa pystytään tarjoamaan tubettajille ja mainostajille entistä kokonaisvaltaisempia palveluratkaisuja.

“Läsnäolo Ruotsissa avaa meille mahdollisuuden uudenlaiseen rooliin, sillä nyt pääsemme lähemmäs kansainvälisiä päättäjiä. Ruotsiin on palkattu kaksi alan huippuosaajaa, maajohtaja Christofer Båge ja tuotantovastaava Daniel Strandberg, joilla ensimmäiset projektit ovat jo käynnissä. Ruotsissa kilpailu on erityisen kovaa, mutta luotamme osaamiseemme sekä uniikkiin palvelumalliimme. Toimimme vain tarkoin valittujen tubettajien kanssa ja pystymme tarjoamaan yrityksille tarkoin harkittuja ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja.”, kertoo kansainvälisen Trootin toimitusjohtaja Joona Haatainen.

Myös meidän Suomen tiimi kasvaa uudenlaisilla osaajilla. AVA:n kanavapäällikkö Eevamaria Vassinen siirtyy lokakuussa MTV Oy:ltä Trootin luovaksi johtajaksi. Kaitsu Rinkinen jatkaa edelleen Trootin strategiatyön parissa.

“Eevamarian ammattitaito avaa meille mahdollisuuden työskennellä tiiviimmin TV-tuotantoyhtiö Rabbit Filmsin kanssa, joka on alusta lähtien ollut yksi omistajistamme. Duudsoneista tunnettu TV-yhtiö on tämän päivän laadukkaimpien kotimaisten viihdesisältöjen takana. Yhdessä voimme tarjota tubettajille ja asiakkaille täysin uudenlaisia sisältömuotoja”, kertoo toimitusjohtaja Joona Haatainen.

Uusi talousjohtaja ja luovan digi-myynnin osaaja ovat avainasemissa meidän uusien liiketoimintamallien kehittämisessä. Alma Medialta siirtynyt  Laura Vinogradoff siirtyi Trootille elokuussa ja vastaa meidän koko kansainvälisen taloudesta. Digitaalisten ratkaisujen asiantuntijaksi siirtyy lokakuussa Alma Median myyntipäällikkö Simo Liukkonen.

“Troot on uskonut alusta asti alan eri osaajien törmäyttämiseen ja yhdistämiseen. Vain näin saadaan luotua jotain täysin uutta ja mahdollisesti mediakenttää mullistavaa. Kaikilla kanavilla on paikkansa ja tulevaisuus on niiden yhdistämisessä. Se vaatii isoja siirtoja, uusia positioita ja palvelumallin jatkuvaa kehittämistä. Juuri siksi teemme tämän harppauksen”, sanoo meidän tuore maajohtaja Sanna Rousi.