Etsimme tiimiimme tapahtumamyynnin ammattilaista!

Ovatko tapahtumat intohimosi? Onko myyntihommat hallussa ja verkostoidut luontevasti?

Tarjoamme kasvupaikan Suomen ainoan kotimaisen YouTube-videoverkoston tapahtumatiimissä. Loistavan meiningin ja osaavan tiimin lisäksi saat meillä aidon mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää strategista myyntiä taatusti inspiroivassa ympäristössä.

Troot Network toteuttaa YouTube-vetoisia sosiaalisen median sisältömarkkinointikampanjoita sekä live-keikkoja ja kiertueita. Järjestämme kaikki keikat pienemmistä fanitapaamisista, asiapuheenvuoroista ja juonnoista isompiin spektaakkeleihin. Esimerkiksi koko Suomen vuosittain valtaava TubeTour sekä media-ammattilaisten suurtapahtuma FOOM ovat meidän käsialaamme. Verkostomme koostuu kotimaisista huippunimistä kuten Duudsonit, Justimus, Lakko, Mariieveronica ja Stunt Freaks Team.

Edellytämme sinulta myyntikokemusta, ymmärrystä tapahtumakentästä sekä itsenäistä otetta hommiin. Trootilla hyvät tulokset mitataan ensin laadussa, vasta sitten luvuissa. Olethan siis intohimoinen kehittämään käytäntöjä eteenpäin ja omaat myös palavan kiinnostuksen Tube-kenttää kohtaan. Erinomaiset vuorovaikutustaidot, sitkeys ja positiivisuus ovat avainasemassa työskennellessäsi tässä asiantuntijatyössä niin asiakkaiden kuin talenttiemmekin kanssa.

Jos sydämessäsi sykähti, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 31.10. mennessä, osoitteeseen sanna.rousi@trootgroup.com, 050 4005423.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen.