TubeTour valloittaa Suomen taas helmikuussa!

Trootin tubettajien oma show-kiertue nähdään alkuvuonna 14 eri paikkakunnalla ympäri Suomen ja se huipentuu Silja Linen risteilylle huhtikuussa. Jo kolmatta kertaa järjestettävä TubeTour-kiertue on kerännyt vuosittain lähes 10 000 kävijää.

“Suosion myötä panoksia lisätään jälleen ja kiertueelle lähetetään uudistettu kokoonpano Suomen huipputubettajia. Myös videot nousevat ohjelmassa entistä keskeisempään rooliin lavaohjelmistossa”, Trootin tuottaja Lauri Talja kertoo.

Tänä vuonna kiertueen kokoonpanossa nähdään Lakko, Herbalisti, Mansikkka, ZoneVD, Sita Salminen ja Mikirotta.

“TubeTourilla on aina erityinen tunnelma. Suunnittelemme kiertueen pitkälti itse ja pääsemme aina ihan uusille paikkakunnille, joissa meitä odotetaan valtavasti. Parasta on tietysti tavata seuraajia henkilökohtaisesti”, Lakko kertoo. “Olen ollut mukana myös aiemmilla kiertueilla ja tämä on itselle aina yksi vuoden ehdottomista kohokohdista.”