Tänä vuonna räjäytetään Tube-pankki!

Trootin tavoite on ollut videokerronnan uudistaminen. Ainakin osin tässä on onnistuttu: kaupallisten kumppaneiden avulla olemme auttaneet tubettajia kehittymään huippuluokan sisällöntuottajiksi ja vaikuttaviksi henkilöbrändeiksi. Tube-tarinoiden jatkumoa on syvennetty muissa digi-kanavissa sekä jalkautettu live-tapahtumiksi täysille tapahtuma-areenoille.

Tarinoista ja henkilöbrändeistä on jo moneksi. Tästä osoituksena esimerkiksi viraalihitiksi ponkaissut Justimusfilmsin ja Axen yhteistyövideo Ystävyyden patoumat, Mariieveronican ja Lunetten brändivideoon kulminoitunut pitkäaikainen kuukuppiyhteistyö, Lakon & Bestellerin oma hyväntekeväisyystempaus ja viime vuoden Hyvän mielen lähettilään Mansikkkan esikoisrunoteos. Tubettajan rehellinen tekeminen puhuttaa, vaikuttaa ja tarjoaa kumppanibrändeille ennennäkemättömiä tuloksia.

Mutta mitä tulee tapahtumaan Tube-kentässä 2018? Ainakin kaksi isoa asiaa.

Kypsemmän sisällön aika on koittanut. Termillä aikuistubettaminen on monta klangia, mutta määritelmiin takertumatta on pitkään ollut selviä viitteitä siitä, että +22-vuotiaiden Tuben kulutus kasvaa räjähdysmäisesti. Aikuisia ammattitekijöitä löytyy jo useita, joista meidän pesueeseen on liittynyt lentäjä Tapio on the move, vegaaniruokaan keskittynyt PS Olen vegaani sekä perhe-elämää värikkäästi Jenkeistä käsin kuvaava Milli&Abe. Talliimme ovat liittyneet myös lifestyle-tekijät Ilona ja Jasminsofi. Brändeille uudet aluevaltaukset tarkoittavat entistä kohdennetumpia yleisöjä ja uudenlaisia kumppanuusmahdollisuuksia.

Tubesta tulee nuorten aikuisten yhteisö. Me olemme päättäneet kehittyä yleisön kasvavien tarpeiden mukana. Siksi Troot aloittaa tänä keväänä ihan uuden median yhdessä Rabbit Filmsin, Suomen eturivin TV-tuotantoyhtiön kanssa. Nyt me Tuben ja TV:n sisältöjen ammattilaiset luomme yhdessä uudenlaisen yhteisön, jossa Tube-tekijöiden elämänmakuinen ote yhdistyy napakkaan ja viimeisteltyyn tuotantoon. Samalla törmäytämme Tube-tähdet muihin tuttuihin kasvoihin ja ajankohtaisiin teemoihin. Laadukas sisältö ja digikentän mahdollisuudet hyödynnetään live-lähetyksissä vuorovaikutteisesti, missäs muuallakaan kuin Tubessa. Kumppanuusneuvottelut ovat parhaillaan käynnissä ja me luvataan, että tänä keväänä tullaan näkemään ihan uudenlainen tapa tehdä mediaa.

: Sanna, maajohtaja
sanna.rousi@trootgroup.com, 050 4005423

Joona Haatainen, toimitusjohtaja
joona.haatainen@trootgroup.com, 050 5133077