FOOM tulee taas – puhujat nyt julki!

Liikkuvan kuvan mahdollisuuksiin pureutuva FOOM (Future of Online Video & Media) paljastaa toukokuussa digi-ilmiöiden uusimmat salat. Päivätapahtuma FOOM PRO:ssa alan uusimmat oivallukset vaihdetaan markkinointipäättäjien ja median ammattilaisten näkökulmasta. Iltatapahtuma FOOM FEST puolestaan kokoaa yhteen videon tekijät ja harrastajat. 

Tube-kanavallaan supersuosioon ponnahtanut kanadalainen videonero Peter McKinnon loistaa FOOM-tapahtumien pääpuhujana! McKinnonin valokuvaukseen ja videointiin keskittyvä kanava lähti viime vuonna räjähdysmäiseen kasvuun keräten nopeasti huikeat 1,6 miljoonaa tilaajaa. McKinnon valikoitiin päätähdeksi tuttuun tapaan Tube-tekijöiden omasta toiveesta.

“McKinnon edustaa kanavallaan uuden ajan sisältöä, joka vastaa yhä vaativammaksi käyvän Tube-yleisönkin tarpeisiin. Kova tekijä, jonka pedantti sisältö inspiroi kaikkia videon ja kerronnan parissa työskenteleviä”, kommentoi Trootin perustajajäsen, Biisonimafiasta tuttu Kaitsu Rinkinen.

FOOMin runsaslukuiseen puhujakattaukseen lukeutuvat muun muassa Fremantle Media UK:n Head of Digital Kat Hebden, Jumpwire Median President of Social Media Gavin McGarry sekä liuta kotimaisia huippuasiantuntijoita, jotka valottavat videon trendejä ja uusimpia mahdollisuuksia. Lisäksi tapahtumassa nähdään mm. kansainvälistäkin huippusuosiota Madventures-sarjallaan niittäneet Riku Rantala ja Tuomas Milonoff, bloggaaja ja digitaituri Natalia Tolmatsova, palkittu näyttelijä Mimosa Willamo sekä tubettajasuosikit Mansikkka, Tapio on the move, Biisonimafian Kaitsu Rinkinen ja Herbalisti.

FOOM-tapahtumat Helsingin korjaamolla 18.5.2018. Lisätietoja www.foom.fi