Haemme tiimiimme luovan myynnin osaajaa!

Oletko rohkea myynnin tekijä, joka tuntee mediakentän kuin omat taskunsa? Entä oletko haka ideoimaan sisältöjä ja kiteyttämään konsepteja?

Hienoa. Kannattaa jatkaa lukemista!

Tarjoamme kasvupaikan Suomen johtavan YouTube-videoverkoston luovan myynnin tiimissä. Tehtävänäsi on toimia aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja räätälöidä yhdessä tubettajien kanssa vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoista kullekin asiakkaalle sopivia. Työsi on itsenäistä, avaat uusia asiakkuuksia ja olet aktiivisessa roolissa ideoiden kehittelyssä ja konseptoinnissa.

Loistavan meiningin ja osaavan tiimin lisäksi saat meillä aidon mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää strategista myyntiä taatusti inspiroivassa ympäristössä. Troot Network toteuttaa YouTube-vetoisia sosiaalisen median vaikuttajamarkkinointikampanjoita, videotuotantoja ja -mainontaa sekä tapahtumia. Verkostomme koostuu pohjoismaisista huippunimistä kuten Justimus, Lakko, Sita Salminen, MariieVeronica ja Kapten Riley.

Edellytämme sinulta myyntikokemusta, digiymmärrystä ja positiivista otetta työhön. Arvostat sisältöjä ja olet utelias oppimaan sisältömarkkinoinnista uusia ulottuvuuksia. Luova ja itsenäinen ote tekemiseen on olennaista, vaikka tukea on aina saatavilla. Omaathan lisäksi sujuvan englannin kielitaidon.

Hommat alkavat pikimmiten! Odotamme jo innolla vapaamuotoista hakemustasi ja ansioluetteloasi. Hakuaika päättyy 31.5.2018.

Yhteys: sanna.rousi@trootgroup.com, 050 4005423