Uudenlainen live-show YouTubeen tällä viikolla!

Visio on Trootin ja Rabbit Filmsin uudenlainen nuorten aikuisten ohjelma, jossa käsitellään ajankohtaisia aiheita mutkattomalla otteella. Meidän huipputubettajat Karoliina Tuominen ja Ilariprona tunnettu Ilari Hakala luotsaavat YouTubessa toteutettavia live-lähetyksiä pilke silmäkulmassa vaihtuvien vieraiden kanssa. Tekemisessä yhdistyy tubettajien rosoinen ote, laadukas tuotanto sekä ajankohtaiset aiheet ja artistit.

“Tällaista ei ole koskaan tehty Suomen YouTubessa. Alustana Tube mahdollistaa meille reagoimisen yleisöön ihan huikealla tavalla. Lähetykselle ei esimerkiksi ole asetettu ihan tarkkaa kestoa vaan elämme tilanteen ja fiiliksen mukaan”, Ilari kertoo.

“Jos juttua riittää, niin eihän me haluta lopettaa! Ja jos yleisöllä on jotain tärkeitä aiheita, niin me saadaan reagoida. Ohjelmassa me käsitellään ajankohtaisia, kaikki nuoria aikuisia tavalla tai toisella koskettavia aiheita kuten ihmissuhteita, ulkopuolella jäämisen pelkoa ja kuluttamista”, Karoliina täydentää.

Visio live-lähetykset 5.4. alkaen joka torstai klo 19 aina juhannukseen asti, Troot Visio -kanavalla YouTubessa. Seuraa meininkiä myös Instagramissa @trootvisio !