Troot etsii tuottajaa vaikuttajamarkkinoinnin tiimiin!

Etsimme tiimiimme YouTube-tekemisestä innostunutta projektiosaajaa, jolla pysyy hommat hyppysissä ja hymy huulilla kiireessäkin.

Tärkein tehtäväsi on toimia projektiliidaajana nimetyissä some-kampanjoissa. Vastaat YouTube-vetoisten kaupallisten kampanjoiden aikataulutuksesta ja toteutuksesta. Lisäksi olennainen osa tehtävääsi on osallistua kampanjoiden suunnitteluun sekä pitää tiiviisti yllä asiakas- ja tubettajasuhteita.

Videoiden tekninen tuotanto on hallussa tubettajillamme. Sinulta toivomme erinomaista koordinointitaitoa, vankkaa viestinnän osaamista, palavaa kiinnostusta online-sisältöjä kohtaan sekä särmää asennetta tubettajien kanssa toimimiseen. Lisäksi tarvitset saumattomat tiimityöskentelytaidot, poikkeuksellisen oma-aloitteisen otteen tekemiseen ja kyvyn nauttia vauhdikkaista tilanteista. Edellytämme korkeakoulututkintoa ja aiempaa työkokemusta viestinnän, median tai markkinoinnin parista.

Me tarjoamme energisen tiimihengen, kivat työkaverit ja ainutlaatuisen kasvupaikan kansainvälistyvässä YouTube-videoverkostossamme. Troot on luova sisältömarkkinointitoimisto joka tarjoaa myös ostettua mainontaa YouTubessa sekä erilaisia tapahtumia ja kiertueita tubettajien johdolla. Verkosto koostuu kotimaisista huippunimistä kuten Justimusfilms, Tuure Boelius, Lakko, Mariieveronica ja Stunt Freaks Team.

Jos sydämessäsi sykähti, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 21.9. mennessä, osoitteeseen sanna.rousi@trootgroup.com, 050 4005423.

Oikea henkilö palkataan pikimmiten ja työsuhde on vakituinen.