Uudistunut Troot on kaiken kattava vaikuttajatoimisto!

Troot on uudistunut! Luovana ja monikanavaisena vaikuttajatoimistona yhdistelemme sujuvasti osaamistamme vaikuttajamarkkinoinnista, sisältökonsepteista ja tapahtumista.

Tästä lähtien Troot tunnetaan Pohjoismaisena Luovana Vaikuttajatoimistona, joka lupaa asiakkailleen ehtaa vaikuttavuutta. Ollaan myös päivitetty meidän nettisivut freesimpään muotoon. Nimemme nasevoituu pelkäksi Trootiksi, Network-sanan tippuessa pois (ja muuten, samalla meidän meilit lyhentyvät! :))

Me uskomme pitkäaikaiseen, harkittuun ja monikanavaiseen vaikuttajatekemiseen. Olemme kiteyttäneet palvelumme viiden kokonaisuuden alle vastaamaan paremmin nykytilannetta ja tarjontaamme. Uusi palvelumme Strategiset ratkaisut auttaa yrityksiä erottumaan joukosta entistä uniikimmalla tavalla. Vahvan asiantuntijuutemme ansiosta voimme tarjota kokonaisvaltaisia keinoja kohdennettuun vaikuttamiseen.

Tiimimme on myös täydentynyt! Olemme rekrytoineet joukkoomme uusia asiantuntijoita myynnin ja viestinnän saralta vahvistamaan kokonaisosaamistamme entisestään. Tästä ja uudesta palvelustamme pian lisää, stay tuned!