Trootin uudet tekijät: Osa 1

Troot kasvaa ja kehittyy. Tämän myötä myös nuppilukumme nousee mukavaan tahtiin. Tässä blogipostauksessa esittelemme neljä tuoreinta troottilaista, ja lehtien alkaessa ruskettua tulevat esittelyvuoroon syksyn upouudet rekryt.

Kuka olen?

Mikko, Trootin Head of Sales.
Serina, KTM ja Creative Producer Trootilla.
Laura, 26-vuotias oululaislähtöinen assari.
Inka, pitkän linjan viestinnän ammattilainen.

Miten päädyin Trootille?

Mikko: Troot on ollut seurannassani jo jonkin aikaa kuten myös vaikuttajamarkkinointi. Nyt avautui paikka, johon minulla oli mahdollisuus hakeutua, ja tässä ollaan!

Serina: Taustani on digimarkkinoinnissa, mutta halusin työpäiviin entistä enemmän luovuutta. Olen katsonut YouTubea aktiivisesti liki 10 vuotta, joten mulla on iso kiinnostus ja paljon näkemystä sisältöihin.

Laura: Päädyin Trootille aikalailla sattuman kautta. Fun fact: olin just samalla viikolla luonut itselleni LinkedIn-profiilin, kun bongasin Trootin avoimen assarirekryn uunituoretta profiiliani päivittäessäni ja nappasin kiinni!

Inka: Työelämässäni alkoi uusi, todella inspiroiva luku, kun hyppäsin ison yrityskulttuurin rattaista ketterään digialan vaikuttajatoimistoon.

Mikä inspiroi minua työssäni?

Mikko: Uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen. Oma tiimi ja muut kollegat sekä heidän asiantuntevuutensa hämmästyttävät joka päivä.

Serina: Vaikuttajamarkkinointi on suhteellisen tuore juttu, joten kentän jatkuva muutos ja sen tuomat mahdollisuudet kiehtovat. Koska vaikuttajien sisällöillä on iso merkitys heidän yleisölleen, tuntuu merkitykselliseltä olla mukana toteuttamassa niitä!

Laura: Luovuuden ja tehokkaan tekemisen yhdistäminen, mielenkiintoinen ja vauhdikas ympäristö.

Inka: Ajan hermolla oleminen, työpaikan iloinen ja rento ilmapiiri, uusien asioiden oppiminen ja viestinnän kehittäminen.

Mikä on intohimoni vapaa-ajalla? Joku hassu ominaisuuteni?

Mikko: Vapaa-ajan intohimoihin kuuluu todella vahvasti burgerit. Niiden tekeminen – ja syöminen 🙂 – on aina lähellä sydäntä.

Serina: Opetan kissalleni temppuja, se osaa esimerkiksi antaa tassun! Aikaa YouTuben ja somen parissa vietän paljon myös vapaa-ajalla.

Laura: Harrastan triathlonia ja paijailen 8-vuotiasta kissakaveria. Kanniskelen joka paikkaan mukanani varaparia sukkia.

Inka: Keski-aika on aina kiehtonut minua. Rakastan kirjoja ja elokuvia, jotka sijoittuvat vanhaan aikaan. Jos niihin ehtii hetkeksikin sukeltaa, irroittautuu täydellisesti nykyajan hektisyydestä.