Sateenkaariperheen elämästä kertova KAKSI ÄITIÄ ja KAKSOSET Trootille

Ilouutiset jatkuu, saatiin myös toinen mahtava täydennys vaikuttajajoukkoomme! Kahden äidin sateenkaariperheeseen kuuluvat Susanna (30) ja Ella (33) sekä elokuussa 2018 syntyneet kaksosvauvat Sulo ja Elsi. Pikkuiset ovat menevä kaksikko ja nauttivat uusista kokemuksista, ympäröivän maailman väreistä, äänistä ja erityisesti muista ihmisistä. Aidolta ja elämänmyönteiseltä kanavalta voi seurata perheen arkea ja temmellyksiä.

Susannan ja Ellan tube-taipaleen syntyyn vaikutti moni asia. Kesällä 2018 Ellan ollessa raskaana he odottivat malttamattomina kaksosten saapumista maailmaan ja halusivat tallettaa ainutlaatuisia muistoja odotus- ja vauva-ajasta sekä jakaa fiiliksiään myös muille.

“Lisäksi tuohon aikaan pohdimme paljon, miten ympäröivä maailma tulisi suhtautumaan meidän perheeseemme ja lapsiimme. Halusimme omalta osaltamme näyttää, että kahden äidin perhe on ihan tavallinen perhe – ei sen parempi eikä huonompi kuin muutkaan perheet”, he kertovat.

Valoisa ja elämäniloinen KAKSI ÄITIÄ & KAKSOSET YouTube-kanava onkin noussut nopeasti suosituksi ja kerännyt jo 34 300 seuraajaa.

Vaikuttajana oleminen palkitsevaa

Äidit kertovat odottavansa ”videopäiviä” edelleen lapsenomaisella innolla. Parasta ja palkitsevinta vaikuttajana olemisessa on kommenttien lukeminen ja seuraajien kanssa kanssa viestittely.

“Perheemme saa niin paljon tukea ja rakkautta seuraajiltamme <3 Emme enää ole huolissamme ympäröivän maailman suhtautumisesta perheeseemme – meidät on otettu niin lämmöllä vastaan”, he hymyilevät.

Perhe-elon arjen ja kommellusten lisäksi katsojia kiinnostaa lasten kasvu ja kehittyminen. Susanna ja Ella kokevat tärkeäksi katsojien kannustamisen esimerkillään olemaan rohkeasti omia itsejään ja elämään oman näköistään elämää.