Trootin uudet tekijät: Osa 2

Tuoreimmat troottilaiset tuovat mukanaan eritysasiantuntemusta etenkin Instagramin, podcastien ja blogien osalta. Ulkomuistista löytyvät myös muun muassa kymmenet pastareseptit ja ysäribiisit 🙋

Kuka olen?

Kaisa: Trootin uusi Head of Productions. (Kuvassa oikealla)

Reetta: Yrittäjätaustainen kulttuurituottaja ja Creative Producer Trootilla. (Kuvassa keskellä)

Sara: Trootin uusin Account Director, taustaltani olen historiaa opiskellut valtiotieteilijä.

Miten päädyin Trootille?

Kaisa: Olen seurannut Trootin tekemistä läheltä vuosien ajan mainostoimistolasit silmillä. Trootin vaikuttajamarkkinoinnin filosofia, kohderyhmäymmärrys ja vahva strateginen osaaminen vakuuttivat!

Reetta: Vaikuttajamarkkinointi on kiinnostanut jo pitkään ja Trootin hyvä meininki vakuutti. Kaipasin myös lisää luovuutta työhöni, jota on ollut onneksi paljon tarjolla!

Sara: Olen tehnyt töitä vaikuttajamarkkinoinnin parissa usean vuoden ajan ja Troot oli jäänyt mieleeni hyvien vaikuttajien ja maineensa vuoksi. Päätös oli helppo, kun tapasin tulevat kollegat ja kuulin Trootin tavasta tehdä töitä.

Mikä inspiroi minua työssäni?

Kaisa: Huipputaitavat ja mukavat työkaverit! Vaikuttajamarkkinoinnin alati muuttuva ja kehittyvä kenttä.

Reetta: Aidosti vaikuttavat sisällöt ja mieletön työyhteisö <3 Pidän siitä, että pääsen näkemään ja olemaan vahvasti mukana koko prosessissa aina ideasta valmiiseen tuotokseen.

Sara: Moni asia! Ihmisten kanssa työskentely, vaikuttajien tekemät hyvät sisällöt, kivat kollegat ja asiakkaiden mielenkiintoiset caset, joihin pääsen miettimään ratkaisuja.

Mikä on intohimoni vapaa-ajalla? Joku hassu ominaisuuteni?

Kaisa: Vapaa-ajalla kokkaan, pyöräilen ja kuuntelen musiikkia. Erityisesti 90-luvun brittipop, grunge, shoegaze ja yhden hitin ihmeet kiinnostavat! Kotoani löytyy myös muutaman vuoden ikäinen kombucha-viljelmä.

Reetta: Mut löytää vapaa-ajalla todennäköisimmin keittiöstä kokkailemassa hyvää safkaa tai sitten yleisurheilukentältä treenailemasta. Multa löytyy muistista lähemmäs sekunnissa yli kymmenen pasta-annoksen resepti 🍝

Sara: Vapaa-aikani täyttää mm. podcastien kuuntelu, lukeminen ja urheilu. Podcastien suhteen olen kaikkiruokainen: kuuntelen kaikkea true crimesta politiikkaan. Jos en saa unta yöllä, laitan jonkin rikospodcastin tulemaan kuulokkeista ja pian olenkin unten mailla.