Vaikuttava tapahtuma – vaikuttaja mukaan tapahtumatuotantoon

Vaikuttajien kanssa tuotetut tapahtumat saavat massat liikkeelle. Somevaikuttajat ovat 2010-luvun supertähtiä ja relevantteja live-esiintyjiä, joiden presenssi halutaan kokea myös livenä, jolloin vaikuttajan tuttu meininki jalostuu fyysiseksi ja konkreettiseksi kokonaisuudeksi vaikuttajan yleisölle. 

Tapahtuman markkinointiviestintä tehostuu vaikuttajan ollessa mukana. Jo vaikuttajan oma presenssi itsessään tuottaa media-arvoa, onhan vaikuttajalla käytössään kattava media – omat sosiaalisen median kanavansa. 

Toimiva tapahtumatoteutus vaikuttajan kanssa lähtee aina asiakkaan tarpeesta. Vaikuttajavetoisten tapahtumien kenttä on varioitunut ja tekijoitä on paljon! Asiantuntijuutta on löytää erilaisiin tapahtumiin juuri oikeanlaiset vaikuttajat. 

Miten vaikuttajia voi sitten hyödyntää tapahtumissa? 

  1. Viihteelliset show-kokonaisuudet 
  2. Puhujakeikat ja asiantuntijapuheenvuorot 
  3. Tapahtumien juonnot 
  4. Workshopit ja valmennukset
  5. Paneelikeskustelut 

TubeTour – vaikuttajien hostaama, koko Suomen kattava kiertue

TubeTour -kiertue luotiin vuonna 2016 tarpeeseen saada YouTuben suosittu videosisältö ja sisällöntekijät ensimmäistä kertaa yhteen kasvotusten yleisön kanssa. Alusta asti yksi kiertueen missioista oli viedä vaikuttajien kiertue myös maakuntiin, joissa nuorille järjestetään vähemmän kulttuurielämyksiä. TubeTour on esteetön, turvallinen sekä vähemmistöystävällinen tapahtuma, joka toivottaa kaikki tervetulleiksi pitämään hauskaa luotettavien esikuvien kanssa.

Viisivuotisjuhlaansa viettävä TubeTour on onnistunut luomaan yhtä aikaa vastuullista ja viihdyttävää ohjelmaa nuorille täyttäen vuosi toisensa jälkeen tapahtumasalit ympäri Suomen. Vuonna 2019 kiertue kattoi 18 paikkakuntaa ja keräsi jo yli 10 000 osallistujaa. Vuonna 2020 kiertue kattaa 20 paikkakuntaa.

Kiertueen yhteistyökumppanit kartoitetaan ja valitaan aina kumppanin brändin ja mission mukaisesti. Tärkeää on, että yhteistyökumppaneiden läsnäolo on integroituna lavaohjelmistoon, kiertueen vaikuttajiin sekä heidän sosiaalisen median kanaviinsa. Kiertuekumppanit käsikirjoitetaan mukaan ohjelmaan luonnollisena osana lavashowta, jolla yhdessä sometekemisen kanssa luodaan brändeille moniulotteinen näkyvyys kohderyhmässä. 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!