Troot vahvistaa TikTok- ja esports -osaamistaan, kun Erik Rauhala liittyy remmiin

Troot vahvistaa TikTok- ja esports-osaamistaan, kun Erik Rauhala liittyy Trootin tiimiin luovana tuottajana. Juuri kauppatieteiden opinnot Turun kauppakorkeakoulusta valmiiksi saanut Erik siirtyy Trootiin A-lehdiltä.

“Olemme todella innoissamme saadessamme Erikin kaltaisen huippuosaajan tiimiimme! Erikillä on kokemusta TikTokista sisällöntuottajan näkökulmasta, mikä vahvistaa entuudestaan Trootin TikTok-syväosaamista. Erikin vuosien kokemus vaikuttajakampanjoiden hallinnoinnista A-lehdillä sekä pro gradu -työ e-urheilun ja vaikuttajamarkkinoinnin yhdistämisestä on ainutlaatuinen yhdistelmä”, iloitsee Trootin toimitusjohtaja Joona Haatainen.

“Olen aina pitänyt Trootia vaikuttajamarkkinoinnin pioneeritoimistona Suomessa ja on todella hienoa päästä osaksi tätä porukkaa! Vuonna 2021 nähdään varmasti koko alalla entistä ammattimaisempia ja luovempia vaikuttajayhteistöitä ja näenkin että pitkäaikaiset, sekä brändiä että vaikuttajaa sitouttavat yhteistyöt tulevat olemaan enemmänkin sääntö kuin poikkeus”, Erik kiteyttää.

Erik liittyy osaksi Trootin tuotannon ja suunnittelun tiimiä tammikuussa 2021.