Trootin uudet nimitykset

Kulunut vuosi vauhditti Trootin muutosta vaikuttajaverkostosta vaikuttajavetoisen markkinoinnin suunnittelutoimistoksi. Uuden toimintamallin myötä olemme päässeet luomaan hienoja kokonaisvaltaisia asiakkuuksia sekä kehittämään luovia vaikuttajamarkkinoinnin konsepteja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Muutoksen johdosta olemme aiempien rekryjen lisäksi entisestään vahvistaneet Trootin luovan suunnittelun, tuotannon ja asiakkuusjohdon tiimejä sisäisillä nimityksillä.

Nimitykset

Trootin alkutaipaleelta, vuodesta 2014 saakka mukana ollut tapahtumatuotannon myynnin vetäjä Joona Kettunen siirtyy osaksi uusasiakashankinnasta vastaavaa tiimiä, tittelinään Business Development Manager

Creative Producer Reetta Kallio siirtyy osaksi Trootin suunnittelutiimiä vahvalla strategisella ja luovalla osaamisellaan. Reetan titteli on vastaisuudessa Creative.

Trootin pitkäaikainen Creative Producer Annika Hämäläinen siirtyy maaliskuun alussa Account Directorin rooliin vastaamaan muun muassa performance- ja verkkokauppa-asiakkuuksista.

Finance and Office assistant Laura Seppänen siirtyy tuotannon tiimiin Creative Produceriksi.