Troot on luova vaikuttajatoimisto

Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä asiakkaiden sekä vaikuttajien kanssa tuloksellista vaikuttajamarkkinointia ja luovia sosiaalisen median sisältökokonaisuuksia. Yhdistämme vaikuttajamarkkinoinnin sosiaalisen median sisällöt ja mainonnan kokonaisuuksiksi.

Etsitkö jotain tiettyä vaikuttajaa kampanjaan? Tutustu Troot Creators tiimiimme tästä 

Strateginen suunnittelu

Tarjoamme vaikuttajamarkkinoinnin sekä sosiaalisen median strategista suunnittelua ja luovia konsepteja. Teemme brändistä vaikuttavan yhdistämällä sujuvasti osaamistamme vaikuttajamarkkinoinnista, sosiaalisen median sisällöistä ja  mainonnasta

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tiimiimme!

Vaikuttajastrategia

Kattavan kokemuksemme ansiosta osaamme suunnitella monikanavaisia vaikuttajamarkkinoinnin strategioita, jotka pohjautuvat asiakkaan liiketoiminnan tavoitteisiin ja markkinoinnin strategiaan.

Koulutus 

Tarjoamme markkinoijille vaikuttajamarkkinoinnin ja sosiaalisen median koulutuksia. Valmennukset räätälöidään tarpeen mukaisesti ja ovat kestoltaan tunnista puoleen päivään.

Vaikuttaja­markkinointi

Vaikuttajamarkkinointi on ollut tekemisemme ydin vuodesta 2014. Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä vaikuttajien kanssa monikanavaista ja erottuvaa vaikuttajamarkkinointia. Jokainen kampanja tai jatkuva yhteistyö räätälöidään erikseen asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Kanavina toimivat niin YouTube, Instagram, TikTok kuin poditkin.

Luova konsepti

Laadimme tavoitteiden pohjalta vaikuttajamarkkinoinnin luovan kattokonseptin, jonka avulla brändisi erottuu sisältövirrasta. Se ohjaa vaikuttajayhteistöiden toteutusta ja tekee vaikuttajamarkkinoinnista erottuvaa. Perinteisten vaikuttajakampanjoiden lisäksi suunnittelemme jatkuvaa vaikuttajamarkkinointia.

Vaikuttajakartoitukset

Kartoitamme brändillesi sopivat vaikuttajat valtakunnallisesti, paikallisesti tai kansainvälisesti alan johtavia vaikuttajamarkkinoinnin teknologioita sekä asiantuntijamme näkemystä hyödyntäen.

Projektinhallinta ja koordinointi

Vaikuttajamarkkinoinnin toteutus vie usein paljon aikaa. Tuottajamme vastaavat yhteistöiden toteutuksesta yhdessä vaikuttajien tai heidän managereidensa kanssa.

Mittaaminen, raportointi ja analyysit

Haluatko ymmärtää mitä vaikuttajamarkkinoinnilla saavutettiin? Mittaamme, raportoimme ja analysoimme kampanjoiden tulokset tavoitteiden mukaan. Oli kyseessä sitten brändinrakennus tai taktisemmat tavoitteet.

Sisällöntuotanto

Suunnittelemme sosiaalisen median sisältöjä lyhytvideoista aina videosarjoihin. Oli kyseessä sitten TikTok, IG-reels tai YouTube. Hyödynnämme ketterästi niin ääntä, kuvaa kuin videotakin. Luomme sisältökonseptin, huolehdimme sisällöntuotannosta sekä halutessanne myös jakelusta.

Kerro tarpeesi me ratkaisemme sen!

  • Sisältöjen konseptointi 
  • Sisällöntuotanto 
  • Kanava-optimointi ja jakelu

SoMe-mainonta

Vaikuttajamarkkinointia kannattaa tehostaa sosiaalisen median mainonnalla markkinoinnin tuloksellisuuden varmistamiseksi.

  • TikTok-mainonta
  • YouTube-mainonta
  • Instagram- ja Facebook-mainonta

Tapahtumat

Vaikuttajien kanssa tehdyt tapahtumat saavat massat liikkeelle. Suunnittelemme tapahtuma- ja kiertuekonsepteja, joilla voidaan myös jalkauttaa sisältökampanja näyttävästi. TubeTour-kiertue on esimerkki omasta toteutuksestamme, joka kerää vuosittain yli 10 000 nuorta yhteen. Lisäksi mm. Meet & Greetit, asiantuntijapuheenvuorot ja juonnot kuuluvat tarjontaamme.

  • Ohjelmistosuunnittelu & -tuotanto
  • Esiintymiset
  • Kiertueet