Troot on kaiken kattava luova vaikuttajatoimisto

Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä asiakkaiden sekä vaikuttajien kanssa tuloksellista vaikuttajamarkkinointia ja laadukkaita monikanavaisia sisältökokonaisuuksia. Yhdistelemme vaikuttajamarkkinointia, sisältöformaatteja, ostettua mediaa ja tapahtumia oivaltaviksi kokonaisuuksiksi. 

Strategiat & Konseptit

Tarjoamme strategista näkemystä ja erottuvia vaikuttajamarkkinoinnin konsepteja Suomessa ja kansainvälisesti. Yhdistelemme sujuvasti osaamistamme vaikuttajamarkkinoinnista, sosiaalisen median sisällöistä, mainonnasta ja tapahtumista.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tiimiimme!

Vaikuttajastrategia
Kattavan kokemuksemme ansiosta osaamme suunnitella monikanavaisia vaikuttajamarkkinoinnin strategioita, jotka pohjautuvat asiakkaan liiketoiminnan tavoitteisiin ja markkinoinnin strategiaan.

Vaikuttajakonsepti
Vaikuttajamarkkinoinnin konsepti ohjaa vaikuttajayhteistöiden toteutusta ja tekee vaikuttajamarkkinoinnista erottuvaa. Perinteisten vaikuttajakampanjoiden lisäksi suunnittelemme myös jatkuvaa vaikuttajamarkkinointia. Konsepti voi jalkautua vaikuttajien kanavien lisäksi myös  muihin mediakanaviin riippuen tavoitteista ja kohderyhmästä.

Koulutus

Tarjoamme markkinoijille vaikuttajamarkkinoinnin koulutuksia. Valmennukset räätälöidään tarpeen mukaisesti ja ovat kestoltaan tunnista puoleen päivään.

Vaikuttaja­markkinointi

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä vaikuttajien kanssa monikanavaisia ja erottuvia sosiaalisen median sisältökokonaisuuksia. Jokainen kampanja tai jatkuva yhteistyö räätälöidään erikseen asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Kanavina toimivat niin YouTube, Instagram, TikTok kuin poditkin.

Vaikuttajakartoitukset

Löydämme brändillesi sopivat vaikuttajat valtakunnallisesti, paikallisesti tai kansainvälisesti maailman johtavaa vaikuttajamarkkinoinnin teknologiaa sekä asiantuntijamme näkemystä hyödyntäen.

Projektinhallinta ja koordinointi

Vaikuttajamarkkinoinnin toteutus vie usein paljon aikaa. Tuottajamme vastaavat yhteistöiden toteutuksesta yhdessä vaikuttajien tai heidän managereidensa kanssa.

Mittaaminen, raportointi ja analyysit

Haluatko ymmärtää mitä vaikuttajamarkkinoinnilla saavutettiin? Mittaamme, raportoimme ja analysoimme kampanjoiden tulokset tavoitteiden mukaan. Oli kyseessä sitten brändinrakennus tai taktisemmat tavoitteet.

Sisällöntuotanto

Suunnittelemme erilaisia vaikuttajavetoisia sosiaalisen median sisältöjä pre-rolleista aina sisältösarjoihin. Hyödynnämme ketterästi niin ääntä, kuvaa kuin videotakin. Luomme sisältökonseptin, huolehdimme jakelusta sekä valitsemme kumppaneistamme sopivat tekijät.

  • Sisältöjen suunnittelu 
  • Sisältöjen tuotanto
  • Kanava-optimointi ja jakelu

Ostettu media

Vaikuttajamarkkinointia kannattaa tehostaa sosiaalisen median mainonnalla tavoittavuuden ja toiston varmistamiseksi kohderyhmässä.

  • TikTok-mainonta
  • YouTube-mainonta
  • Instagram- ja Facebook-mainonta

Tapahtumat

Vaikuttajien kanssa tehdyt tapahtumat saavat massat liikkeelle. Suunnittelemme tapahtuma- ja kiertuekonsepteja, joilla voidaan myös jalkauttaa sisältökampanja näyttävästi. TubeTour-kiertue on esimerkki omasta toteutuksestamme, joka kerää vuosittain yli 10 000 nuorta yhteen. Lisäksi mm. Meet & Greetit, asiantuntijapuheenvuorot ja juonnot kuuluvat tarjontaamme.

  • Ohjelmistosuunnittelu & -tuotanto
  • Esiintymiset
  • Kiertueet